Home Catalogus Zoeken Uw mand
              
Hoe uw Rozen bestellen?

Voorraadinformatie en kwekerijreserveringen (hele jaar)

Als u rozen wilt reserveren om ze op te halen bij de kwekerij of als u hun beschikbaarheid op de kwekerij wilt controleren, kunt u ons rechtstreeks een bericht sturen via e-mail (info@filroses.com) of telefonisch contact met ons opnemen. op (+32) 0474564717.

Onze catalogus is breed en de lijst van onze planten is niet uitputtend. We kunnen ook andere soorten voor u bestellen, zoals Old Roses of Stem / Weeping Roses, die ook deel uitmaken van onze collectie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. De prijzen op onze site zijn de prijzen van rozen met blote wortels. Op de kwekerij worden deze prijzen verhoogd volgens de container en de evolutie van elke roos.

Online bestellingen (alleen verzonden in maart of november)

Bij het toevoegen van uw rozen aan uw mand en het volgen van de volgende stappen, bieden wij u de mogelijkheid om uw rozen te bestellen via ons beveiligde betalingsplatform Ingenico. De betaling kan worden gedaan via uw creditcard VISA / EUROCARD / MASTERCARD, via PAYPAL, of via een online overschrijving BANCONTACT / MISTERCASH of gewoon via een bankoverschrijving. Onze rozen worden op blote wortels geleverd en kunnen niet worden geleverd tijdens het groeiseizoen. Leveringen worden alleen gedaan in perioden zonder begroeiing, in november of maart, in volgorde van bestelling en onder gunstige weersomstandigheden.
 
 
Onze leveringen vinden plaats naar meer dan 30 landen
 


  eurocard  
  Beveiligde betaling    
  ©2023 FilRoses.com - Adresse : Chaussée de Tirlemont 218E, 1370 Jodoigne (BE)  
Brassimedia SPRL - BE 0480.002.619 Contact: info@filroses.com Tel. (+32)0474564717